Info voor sponsors en trainers

 

 

 

BFE2019 (Barefoot Evenement 2019)
Datum :zaterdag 15 juni 2018  

Locatie : Emmakerk
               Park Vredehof 2, 
               3762 DV Soest  

Voor sommige buiten workshops gaan we gebruikmaken van het prachtige park tegenover Paleis Soestdijk  
 

Introductie Barefoot Evenement 

Met minder inspanning meer doen 

Op een aangename manier je leven makkelijker maken: kleine veranderingen kunnen grote gevolgen hebben. Je gezondheid kun je op verschillende manieren optimaliseren: via voeding, ademhaling, beweging, houding, werk, etc. Deze komen allemaal aanbod op het Barefoot Evenement. 

Natuurlijk bewegen 

Het geheim om meer energie over te houden: rechtop staan zoals je lichaam het wil. Bewegen zoals je lichaam dat wil en zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Je zult verbaasd zijn hoeveel meer energie je overhoudt voor leuke dingen. Laat de regie van het staan en bewegen niet over aan je schoenen, maar laat je voeten de regie weer overnemen. Kortom, staan en bewegen op een natuurlijke manier. 

Hierbij gaan we uit van minimalistische schoenen of blote voeten. Veel spier- en gewrichtsproblemen vinden mede hun oorzaak in de moderne schoen. Die zorgt ervoor dat sommige spieren de hele dag te lang onder spanning staan, waardoor we onnatuurlijk gaan staan. Dat kost onnodig energie, maar heeft ook botvergroeiingen als gevolg, die kunnen leiden tot pijn en slijtage van enkel, knie, heup, rug of nek. 

Door natuurlijk te staan en bewegen, kun je deze problemen voorkomen. Bovendien geeft blootsvoets bewegen je een heerlijk vrij gevoel. In en om het huis, maar zelfs buiten in de natuur.  

Workshops en lezingen 

Op het Barefoot Evenement willen we je middels lezingen en workshops vertellen en laten ervaren hoe natuurlijk bewegen, op andere schoenen of blote voeten, na een tijdje trainen en oefenen kan helpen de spierspanning over je hele lichaam blijvend te veranderen.  

In de workshops willen we je laten zien en voelen welke spieren, pezen en gewrichten anders ingezet gaan worden om dat doel te bereiken. Sommige spieren moeten minder gaan doen en leren hoe ze zich kunnen ontspannen. Andere spieren, die al jaren weinig of niets gedaan hebben, moeten we juist wat sterker maken zodat ze hun nieuwe taak kunnen uitvoeren. Ook wordt er aandacht besteed aan andere zaken zoals bijvoorbeeld ademhaling en voeding die de gezondheid en het leven wellicht plezieriger en aangenamer kunnen maken. Ook wordt er aandacht besteed aan andere zaken zoals o. a. ademen, voeding die de gezondheid en het leven wellicht plezierig en aangenamer kunnen maken. 

Groei  

We hebben nu vier edities van het barefoot evenement mogen organiseren met een gemiddelde van 300 enthousiaste bezoekers en goed bezochte workshops en stands. Doordat de belangstelling voor het barefoot gebeuren door de laatste jaren steeds breder wordt gedragen verwachten we dit jaar een groei van het aantal bezoekers.  

 

Marktplein  

Om de bezoekers te voorzien van informatie op het BFE2019 geven we gelegenheid aan commerciële en niet commerciële partijen om diensten en artikelen te verkopen of om deze te promoten. De vier voorgaande jaren hadden we hier voor een binnen plein, maar dit zal voor het BFE2019 voornamelijk in de buitenlucht plaats vinden.  

Deelname 

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan het evenement: 

Vermaak / dienstverlening op het marktplein 

Bijvoorbeeld massage, schminken, nagels lakken, natuurgeneeskunde, pedicure, etc.  

  • Deelname met vaste grondplek gratis 
  • Deelname met vaste grondplek en een tafel huren € 35   

 

 • Verkoop is niet toegestaan op de dag zelf. U mag wel een kleine vergoeding vragen voor uw diensten. De hoogte daarvan bepaalt u zelf, maar moet in redelijke verhouding staan tot de entree van 20 euro (indicatie:  7 euro). 

Genoemde prijzen zijn vrij van BTW. Stichting Barefoot Bewegen is vrijgesteld van BTW. 

Standhouders 

Dit betreft diverse commerciële verkooppunten. U biedt uw waar ter verkoop aan op het evenement. Bijvoorbeeld schoenen, kleding, eten, boeken, etc. 

  • huur van verkoopplek van 12 m² (4 x 3 m) zonder tafel € 170,00 

 

 • huur van verkoopplek van 12 m² (4 x 3 m) met een tafel van 4 x 1,20 m € 220,00.  
 • huur van verkoopplek van 6 m² (2 x 3 m) zonder tafel€ 100,00   

Genoemde prijzen zijn vrij van BTW. Stichting Barefoot Bewegen is vrijgesteld van BTW. 

Reclame-uitingen mogen alleen binnen uw verkoopplek geplaatst worden en mogen niet het zicht ontnemen op de stand van andere verkopers. Om uw bedrijf of merk uitgebreider te promoten kunt u een sponsorpakket afnemen (zie verderop). 

Trainer/workshopgever 

Trainers c.q. workshopgevers zijn voor een deel reeds geselecteerd voor 2019Voor doorlopende demonstraties zijn nog plaatsen op het marktplein aanwezig. In de buitenlucht voor de Emmakerk is er ruimte voor demonstraties. Daarvoor kunt u contact opnemen met de organisatie.  

Bezoekers geven vooraf bij het kopen van het entreebewijs aan in welke workshops/trainingen zij geïnteresseerd zijn. De organisatie plant deze in 3 parallelle tijdslots, zodanig dat zoveel mogelijk bezoekers de door hen gewenste workshop/training kunnen volgen. De locatie biedt verschillende ruimtes binnen en een buitenterrein waar de workshops/trainingen plaatsvinden. 

Trainers/workshopgevers krijgen reisvergoeding . We gaan uit van een wederzijds belang: trainingen en workshops geven inhoud aan het evenement, terwijl u als trainer/workshopgever zich hiermee kunt introduceren bij nieuwe potentiële klanten en uw naamsbekendheid kunt opbouwen.  

Op https://barefootevenement.nl/workshops zullen alle workshops/trainers beschreven gaan worden met vermelding van de naam organisatie, logo en websitelink. Daarnaast kunt u een sponsorpakket afnemen om uw organisatie of merk uitgebreider te promoten (zie onder).  

Sponsormogelijkheden 

Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Barefoot Bewegen. De organisatie is hierbij geheel afhankelijk van vrijwilligers en vrijwillige bijdrage. Door een sponsorpakket af te nemen help u mee om het evenement mogelijk te maken, voor de bezoekers betaalbaar te houden en verdere groei van het evenement mogelijk te maken. 

Wij hebben verschillende sponsorpakketten samengesteld. Met dit pakket bieden wij u als trainer/workshopgever, standhouder, of andere partner mogelijkheden om uw bedrijf of merk te promoten.  

 

Sponsorpakketten 

Het Barefoot Evenement 2018 biedt de volgende sponsorpakketten: 

 • Sponsor (max 10) € 80,00  
  • Vermelding logo op website, onderaan de startpagina 

 

 • Vermelding logo op flyers en posters, onderaan 
 • Staande reclamebanner/vlag bij ingang of centrale plaats 
  (zelf aanleveren)
   
 • Stersponsor (max 4) € 350,00  
  • Idem als sponsor, plus: 

 

  • Vermelding logo op website, bovenaan de startpagina, groter 

 

 • Vermelding logo op flyers en posters, bovenaan, groter 
  • Vermelding logo op social media en e-mails aan bezoekers 

 

  • Vermelding logo op kleding van organisatie (onder voorbehoud in full color) 

 

  • Groot reclamedoek in de centrale hal (zelf aanleveren) 

 

 • Na afloop van workshop omroepen van naam en slogan (2 keer op de dag)
   
 • Official partner (max 1) € 1000,00  
  • Idem als Stersponsor, plus: 

 

  • Slogan op flyers, posters, website en banners op social media. 

 

  • Logo prominent op kleding van organisatie (onder voorbehoud in full color) 

 

  • Bij opening en na afloop van elke workshopsessie omroepen van naam en slogan  

 

 • Vermelding van logo op digitale entreebewijzen en prominent en in e-mails aan bezoekers 

 

Genoemde prijzen zijn vrij van BTW. Stichting Barefoot Bewegen is vrijgesteld van BTW. 

Planning 

Medio Maart worden de flyers en posters gedrukt. T-shirts worden op een later moment gedrukt. De web-site en social media worden voortdurend bijgewerkt. Uw logo wordt zo snel mogelijk nadat u het aanlevert geplaatst. 

 

Vragen en opmerkingen 

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Rob Salomonson
Rob@salomonson.nl
06-28432240 

 

1 gedachte op “Info voor sponsors en trainers”

 1. Jos van Veen

  Op 12 mei heb ik mij opgegeven en betaald en op 13 mei heb ik Heleen van Loenen opgegeven en betaald . Beiden voor 3 workshop voor de prijs van 2. Graag zou ik het geld terug gestort zien op mijn rekening nu het evenement is afgelast.

  Groet Jos van veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.