Eefs Voetmassage

Kom heerlijk je voeten laten verwennen tijdens deze dag.

Bijdrage tijdens het Barefoot Evenement:
Je kunt je op de dag zelf inschrijven voor een ontspannende voetreflexmassage.

  • 10 minuten: 10 euro
  • 20 minuten: 20 euro

Barefoot & Voetreflex
Als je op blote voeten loopt, worden tegelijkertijd de verschillende reflexpunten onder je voet gestimuleerd en door het contact met de ondergrond als het ware “gemasseerd.” Wist je dat deze reflexpunten via je energiebanen in verbinding staan met je organen, klieren, zenuwen, spieren, gewrichten en overige delen in je lichaam?

Voetreflexmassage heeft een diepe ontspannende werking op je hele lichaam. Het helpt je bewust te worden van je lichaam. Heel ontspannend, doordat je aandacht en energie vanuit je hoofd naar je voeten wordt gebracht. Hoe meer je je lichaam weer kunt ervaren, hoe meer rust en balans je in jezelf zult vinden. Wees welkom en ervaar!

Wie ben ik?
Mijn naam is Eveline Duermeijer, ik ben 37 jaar en loop zelf ook regelmatig Barefoot. Als kind liep ik al graag op blote voeten in het gras of lekker in het zand. Tegenwoordig loop ik steeds vaker langere stukken in het bos of op het strand op blote voeten. Het geeft me veel positieve energie en een gevoel van vrijheid! Na afloop voel ik me een stuk fitter!

In  mijn praktijk kun je terecht voor verschillende soorten voetreflexmassages ter ontspanning en om lichamelijke klachten te verlichten. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie

Momenteel volg ik een opleiding tot natuurcoach. Komend jaar staan er mooie activiteiten en workshops op de planning, waarbij ik mijn kennis als voetreflexmasseur en kennis als natuurcoach zal combineren. Ben je nieuwsgierig? Vanaf 22 juni is mijn nieuwe website  Voet & Verbinding online: www.voetenverbinding.nl

Waar zit mijn praktijk?Mijn praktijk is gelegen in het prachtige, bosrijke Beek-Ubbergen, op slechts 5 km van Nijmegen.
Kom een keer Barefoot wandelen bij Berg en Dal of op de Elyzeese velden in Beek en sluit af met een ontspannen voetreflexmassage bij Eefs Voetmassage!


www.eefsvoetmassage.nl

info@eefsvoetmassage.nl