Ronde 3
Ronde 1
Ronde 2
Ronde 3

Blote voeten zonder gekheid - Mark Salomonson

De meeste mensen lopen op schoenen. Als ik op blote voeten loop kan dat vragen en reacties oproepen. Overtuigingen kunnen botsen en het kan soms een uitdaging zijn daarmee om te gaan op een manier die recht doet aan wat belangrijk is voor ons beiden.

We gaan verkennen hoe we meer ruimte kunnen geven en krijgen door met begrip achter de woorden te luisteren naar onszelf en de ander. Vanuit wat als echt belangrijk wordt gevoeld in onszelf en in de ander kan begrip en ruimte ontstaan.

Steeds meer mensen kiezen bewust voor en ervaren de voordelen van het lopen op blote voeten of het dragen van barefootschoeisel. Het is een bewuste groep mensen die in aantal toe neemt het zijn zogezegd de early adapters. Hoe gaat onze maatschappij  om met mensen die op blote voeten lopen en waar het dragen van schoenen de norm is. Vaak resulteert dat tot nu toe nog in verbaasde blikken en soms tot onbegrip en of irritatie. Wat doe jij in zoeken geval? 

In deze workshop wil ik samen met jou deze situaties gaan onderzoeken, welke overtuigingen spelen een rol en hoe kan je luisteren naar de ander maar ook hoe kan jij verwoorden wat echt belangrijk voor je is. Stand up en speak up!

Mark is gecertificeerd Master Practitioner NLP (IEP Nijmegen) en erkend door de American board of NLP. Hij is en heeft getraind in intensieve communicatietrainingen zowel Geïnspireerd op Oosterse principes als op het praktische Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.