VOL! Natuurlijk Vermogen

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!

Wat kunnen koude voeten je opleveren? Hoe nuttig is een flinke dosis stress? Moet je naar alles luisteren wat je lichaam zegt?
Een gezond lichaam is continu op zoek naar balans. Dit vermogen om zich aan te passen, daar kun je direct invloed op uitoefenen. Deze workshop richt zich op hoe je vanuit echte actie en echte rust de connectie tussen lichaam en geest kunt versterken of herstellen.

Vandaag de dag leven we helaas vooral in ons hoofd. Gekluisterd aan smartphone en scherm draait ons brein overuren. Het contact met ons lichaam en onze ware natuur verliezen we steeds meer uit het oog. Dat is jammer want ons lichaam is een stuk intelligenter dan ons moderne brein ons laat denken. Wat gebeurt er eigenlijk als we het lichaam meer leidend laten zijn in ons handelen in plaats van onze gedachten?

Leer opnieuw te vertrouwen op kennis en kracht die reeds bij je aanwezig is. Zet je natuurlijke vermogen om gezond, (veer)krachtig en in balans te zijn ‘aan’. Met praktische oefeningen vanuit yoga, meditatie en koudetraining kan iedereen zijn energiehuishouding en zelfs zijn immuunsysteem een flinke boost geven.

Trainer: Sung van der Peet, Yoga docent, Instructeur Wim Hof Methode en minimal/barefoot runner. Cold Rush