Uitlijning

Bij de workshop Uitlijning – Alignment – maak je kennis met wat je voeten te vertellen hebben over je houding, de gehele conditie van je lichaam en hoe je deze via je voeten kan beïnvloeden.

Balans en gezondheid van je lichaam valt of staat (en dat mag je letterlijk nemen) met de conditie van je voeten! Trek je schoenen eens uit! Ervaar wat jouw voeten te vertellen hebben over je houding en zelfs de gehele conditie van je lichaam. In deze introductie workshop ga je ervaren wat het belang is van een goed fundament. Eigenlijk is het maar een heel klein oppervlak wat de grond raakt als je loopt. Reden genoeg om te zorgen dat deze in TOP-conditie is.

Kniepijn, heupproblemen, onderrugklachten, nekklachten, Hallux Falgus, platvoeten of hamertenen? Daan van Yoga Lab is neemt je mee in deze workshop wat veel inzicht gaat geven in het belang van barefoot walking en waarom vele fysiek klachten gerelateerd zijn aan verwaarloosde voeten! De alignment van je lichaam begint bij je voeten. Eigenlijk net zoals het uitlijnen van de banden van een auto.

Trainer: Daan Timmers, Yoga docent en officieel teacher van de leer van Katy Bowman – Yoga Lab